Lean & green award

We zijn in aanmerking gekomen voor de Lean and Green Award. Onze inspanningen om nagenoeg alle wegtransporten over te zetten naar het spoor wordt hiermee beloont.iDit motiveert ons sterk en overtuigd onze medewerkers van dit succes. Sindsdien zijn alle vrachtauto’s uitgerust met een boordcomputer van Rietveld voorzien van rijstijlanalyse en life coaching van de chauffeurs. Ook zijn we begonnen met bandenmanagement in samenwerking met RIT bandenservice door de eenheden regelmatig uit te lijnen en te pompen. De betrouwbaarheid van partners is voor ons zeer belangrijk zodat alle zaken optimaal in conditie blijven.

Lees het artikel in transport hier.

Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.