bouw

Van Dijk Intermodal Logistics is specialist in de verzorging van transport voor de bouwsector.

Transport bouw Italië

Heeft u bouwgerelateerde producten die van Nederland naar Italië of andersom getransporteerd moeten worden? Van Dijk Intermodal Logistics is specialist in de verzorging van transport voor de bouwsector. Onze transportmiddelen beschikken over de juiste faciliteiten om producten snel en veilig op bestemming te krijgen. Zowel bij u op bedrijfslocatie als direct op bouwlocatie. Van Dijk is specialist op het gebied van transport van tegels, sanitair, sandwichpanelen, steigermateriaal en bouwmachines.

Tegels transport Italië

Sinds 2005 is Van Dijk Intermodal Logistics dé specialist op het gebied van tegels van Italië naar Nederland. Onze Italiaanse vestiging is gelegen in de regio Emilia-Romagna. Hét episch tegelcentrum waar de meeste tegelfabrieken zich bevinden. We zijn hier gevestigd met het idee zo min mogelijk kilometers af te leggen met uw tegels. Dit om deze kwetsbare goederen met de grootste zorg bij u af te kunnen leveren.

Onze lange ervaring op het gebied van transport van tegels heeft ervoor gezorgd dat het overgrote deel van de tegels uit Italië naar Nederland door Van Dijk Intermodal Logistics verzorgd wordt. Ons materieel is zo ontwikkeld dat onregelmatigheden tijdens het transport (zoals schokken) minimale invloed hebben op de tegels.

Naast het transport van tegels kan Van Dijk ook het transport van alle andere aan bouwgerelateerde producten uitvoeren zoals tegellijm in zakken en beton.

 

Transport sanitair Italië

Italiaans design is een begrip in de nederlandse sanitairwereld. Producenten van Italiaanse sanitair worden geroemd om haar fraaie esthetiek en hoge kwaliteitsstandaarden. Transport van Italiaans sanitair verdient dezelfde aandacht als de aandacht die aan de vervaardiging van deze producten wordt gegeven. Onze doordachte werkwijze wordt inmiddels erkend door een groot aantal distributeurs van Italiaans sanitair.

 

Dakpanelen en zijpanelen

Sandwichpanelen, golfplaten en isolatiemateriaal. Met de toenemende vraag naar panelen en isolatiemateriaal in de bouw zien we een toename in het aantal leveranciers van deze goederen buiten Nederland. Veel dakpanelen en zijpanelen zijn afkomstig uit Italië. Het materiaal wordt vooral gebruikt voor de industriële en agrarische industrie. Van Dijk kan het transport van panelen voor u verzorgen. Uit Italië op uw locatie of direct op de bouwlocatie doormiddel van een meeneemheftruck geleverd.

 

Transport bouwmachines en hulpmiddelen

Heeft u bouwmachines en hulpmiddelen voor de bouw die van Italië naar Nederland getransporteerd moeten worden? Van Dijk Intermodal Logistics kan u helpen bij het transport hiervan. Van groot tot klein, van smal tot breed. De afgelopen jaren hebben we een breed scala aan bouwmachines en hulpmiddelen mogen transporteren. Hierbij valt te denken aan wielladers, kranen en hoogwerkers.. Maar ook aan hulpmiddelen voor de bouw als steigermateriaal, betonmixers en kruiwagens.

Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Op iedere willekeurige locatie te leveren

Eigen ontwikkeld materieel

Ladingen van groot tot klein

Eigen netwerk in Italië

Dagelijks transport van en naar Italië

Italië specialist

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: