Electronica

Uw waardevolle goederen kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan Van Dijk Logistics. 

Transport van electronica naar Italië?

Het transporteren van electronica gaat gepaard met hoge veiligheidseisen en de nodige aandacht. Van Dijk Intermodal Logistics kan u helpen met het transporteren van electronica van Nederland naar Italië of andersom.

Beveiliging vestigingen

Onze vestigingen in Nederland en Italië zijn voorzien van een CCTV-systeem. Hierdoor zijn we in staat om 24/7 over uw goederen te waken. Daarnaast staan onze magazijnen in contact met suveillancediensten. Dit zorgt ervoor dat er snel en adequaat gehandeld kan worden op de momenten die er toe doen.

Beveiliging containers

Uw high-value goederen kunnen wij per box container vervoeren. Op verzoek kunnen deze containers voorzien worden van een gecertificeerd slot. Dit in combinatie met het plaatsen van een eigen deurcontrole-syteem in uw container zorgt ervoor dat uw goederen altijd traceerbaar blijven. U houdt zelf de controle over uw laadeenheid. Dat geeft een veilig gevoel.

Beveiliging trucks

In Italië zijn onze trucks voorzien van een GPS-systeem. Hierdoor zijn wij in staat om de GPS-locatie van de trekker, separaat van de container, realtime te volgen. Deze GPS-gegevens worden 24/7 gedeeld met onze surveillancediensten. In geval van nood kan de chauffeur met een panic button direct de meldkamer op de hoogte stellen van een noodgeval. Niet alleen veilig voor uw goederen, maar ook geruststellend voor de chauffeur.

Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Aandacht voor veiligheid

Truck en container aparte GPS

Vestigingen voorzien van CCTV-systeem

24/7 locatie gedeeld met surveillancedienst

Dagelijks transport van en naar Italië

Intermodaal transport

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: