Import Italië

Wilt u goederen vanuit Italië importeren? Van Dijk Logistics zorgt voor snel en kwalitatief hoogstaand transport vanuit Italië naar Nederland. 

Het leeuwendeel van het transport gaat per spoor: een duurzame oplossing met minder CO2-uitstoot. Het maakt niet om wat voor goederen het gaat; Van Dijk Logistics heeft altijd een innovatieve oplossing.

Import van producten draait om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Dat zijn de pijlers van Van Dijk Logistics in Venray; een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring in de transportsector. En bovendien al meer dan 30 jaar Italië-specialist. Overal in Italië weten we de weg; onze chauffeurs spreken Italiaans.

Import Italië soepel georganiseerd

Van Dijk Logistics heeft een eigen vestiging in Italië, niet ver van Milaan. Deze locatie staat continu in verbinding met de Nederlandse vestiging in Venray. Onze transportcontainers rijden dagelijks per spoor van Italië naar Nederland en omgekeerd. Uniek is onze 24 uur-service: vanuit onze magazijnen leveren wij binnen 24 uur uw goederen in heel Nederland en Noord-Italië.

 

Kostenbesparend en duurzaam

Elke dag reizen onze containers per spoor op en neer tussen Milaan en Krefeld (Duitsland), dat een goede snelwegverbinding heeft met Venray. We zorgen ervoor dat de containers altijd optimaal zijn afgevuld, zodat er bijna geen lege laadmeters meer overblijven. Dat is efficiënt en daarmee kostenbesparend. Bovendien is het duurzaam, want transport per spoor leidt tot veel minder CO2-uitstoot.

 

Lean and green

Van Dijk Logistics is ISO-gecertificeerd en beschikt over de Lean and Green Award. Dat zijn resultaten waar we trots op zijn en die we verder uitbouwen. Onze chauffeurs op de weg hebben een certificaat voor het Nieuwe Rijden, dus ook zij dragen een steentje bij aan duurzaamheid. Import vanuit Italië naar Nederland (of omgekeerd) kan niet groener!

 

Import Italië? Kies de groene expert!

Goederen importeren of vanuit Italië? Benut de uitgebreide ervaring en vakkundigheid van Van Dijk Logistics, de Italië-specialist. Kies voor de snelle en duurzame oplossing die direct in uw voordeel werkt. Import of export. Lees op deze website meer over onze diensten of neem meteen contact op voor nadere informatie!

Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.