Distributie

Uw goederen slim en efficiënt verspreid door het hele land.

Distributie

Uw goederen komen per trein naar Nederland. Vervolgens moeten ze in efficiënte routes verspreid worden door het hele land. Van Dijk Intermodal Logistics is uw distributiepartner op het gebied van transport van goederen die van het spoor af komen. Wij halen de containers van de trein. Slaan goederen op, cross docken uw goederen en kunnen de laatste distributiekilometers van terminal naar eindbestemming verzorgen. Alles met zo min mogelijk kilometers. Hiermee bespaar je uren en brandstof, ook verminderd het de dagelijkse filedruk.

 

Voor ieder transportvraagstuk een oplossing

Ieder transport is uniek. Bij Van Dijk hebben we constant te maken met een grote variatie aan laad- en los mogelijkheden. Afhankelijk van de goederen en de mogelijkheden die er zijn op locatie zetten wij het juiste materieel in. Zo hebben wij materieel met laad- en losklep, maar beschikken wij ook over een meeneemheftruck om uw producten exact op locatie te krijgen waar u deze wenst te hebben.

Distributie gebeurt het liefst zo vroeg of laat mogelijk. Vaak op locaties waar veel mensen wonen. Om zo min mogelijk overlast te verzorgen tijdens het laden en lossen van goederen maken wij gebruik van geluidsarme vrachtauto’s. Hierdoor zijn wij in staat ook buiten de venstertijden te laden en lossen.

 

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs spreken hun eigen taal (zowel Nederlands als Italiaans). De ervaring is dat dit ontzettend prettig werkt bij het transporteren van uw goederen. Het is makkelijker communiceren op locatie en zaken waar rekening mee gehouden moet worden tijdens transport wordt begrepen.

Onze chauffeurs zijn bekend met de routes die ze rijden. Ze rijden vaak een eigen ronde. Hierdoor zijn zij in staat snel te schakelen op momenten dat dit nodig is. De chauffeurs weten vaak exact waar de juiste goederen gelost moet worden. Hiermee worden veelvoorkomende fouten vermeden.

 

Marktkennis

Wij kennen de Italiaanse markt en de branches die een hoge afzet hebben richting de Nederlandse markt. Hierdoor zijn wij in staat om efficiënter transporten te verrichten wat een voordeel heeft op de prijs.

Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Voor ieder transportvraagstuk een oplossing

Eigen chauffeurs die de taal kennen

Hoge marktkennis

Distributie i.c.m. cross docking en opslag mogelijk

Dagelijks transport van en naar Italië

Intermodaal transport

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here