Transport van Nederland naar Italië

Goederen vervoeren van Nederland naar Italië? Van Dijk Logistics ontzorgt u volledig. Per spoor gaan uw goederen van Nederland naar Italië; snel, duurzaam en kostenbesparend. 

Ook het voor- en natransport regelen we efficiënt. Uw keuze voor Van Dijk Logistics werkt direct in uw voordeel.

Van Dijk Logistics in Venray kent Italië als geen ander. We zijn al meer dan 30 jaar specialist in transport van Nederland naar Italië. En omgekeerd, natuurlijk. In beide landen hebben we eigen kantoren en magazijnen. Deze vestigingen in Venray en Mortara (vlakbij Milaan) staan 24 uur per dag met elkaar in verbinding. Samen vormen ze een goed geoliede organisatie.

Snel en flexibel van Nederland naar Italië

Transport draait om snelheid, kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Van Dijk Logistics scoort op alle fronten. We hebben ruim zeventig containers en een aantal innovatieve diepladers die we snel en flexibel voor u kunnen inzetten. Uniek is ook onze 24 uur-service in Italië en Nederland. Vanuit onze magazijnen leveren wij uw goederen binnen 24 uur in heel Nederland en Noord-Italië.

Milieuvriendelijk transport

Dagelijks rijden onze transportcontainers per spoor van Nederland naar Italië. Ze zijn optimaal afgevuld, waardoor er amper lege laadmeters overblijven. Dat sluit perfect aan op onze filosofie: goederen zo duurzaam en slim mogelijk vervoeren van en naar Italië. We beperken onnodige transportbewegingen en onbenutte laadruimte. Zo bereiken we een veel lagere CO2-uitstoot. Transport van Nederland naar Italië kan niet groener!

Volledig ontzorgd

Staan uw goederen in Noord-Nederland, of net over de grens in België of Duitsland? Van Dijk ontzorgt u volledig qua voor- en natransport. Zijn uw goederen eenmaal per spoor van Nederland naar Italië vervoerd, dan staan ze snel op hun eindbestemming. Ook als deze in Zuid-Italië ligt. Onze chauffeurs kennen het land en spreken de taal.

Transport van Nederland naar Italië? Kies de expert!

Import of export van goederen van en naar Italië? Bij Van Dijk Logistics is uw Italië-transport in goede handen. Effectief voor- en natransport, duurzaam vervoer per spoor, snelheid en kwaliteit: Van Dijk biedt het allemaal. Think green, book keen! Neem nu contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.