Over ons

Van Dijk Logistics Venray bv is een vierde generatie familiebedrijf met 75 jaar ervaring in de transport. Al 30 jaar zijn we gespecialiseerd in het vervoer van en naar Italië. Dat land kennen we als geen ander. Van Dijk Logistics heeft vestigingen in Venray en Mortara (vlakbij Milaan). Deze staan voortdurend met elkaar in verbinding en vormen zo een goed geoliede organisatie.

Onze filosofie

Goederen zo slim en duurzaam mogelijk vervoeren van en naar Italië. Daar waar kwaliteit de vanzelfsprekende norm is, gaat Van Dijk Logistics verder. Onnodige transportbewegingen en onbenutte laadruimte beperken we zo veel mogelijk. Onze aanpak is efficiënter en minder belastend voor het milieu. En daarmee ook waardevoller voor u als klant. Keen & Green gaan perfect samen!

Al 75 jaar

In de afgelopen 75 jaar is Van Dijk op een gezonde manier gegroeid tot de huidige omvang. We beschikken over ruim 100 containers die we snel en flexibel voor u kunnen inzetten. Onze chauffeurs in Nederland en Italië spreken de lokale taal. Van Dijk Logistics beschikt over de Lean and Green Award en is ook een erkend leerbedrijf. Jonge talenten doen bij ons bruikbare ervaring op in de transportwereld.

Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.