Cross docking

Uw goederen snel gebundeld en klaar voor fijnmazige distributie.

Vaak heeft u meerdere afzenders in Italië en wilt u dat tegelijk in uw magazijn geleverd hebben. Een distributeur die in staat is deze goederen door crossdocking te bundelen en klaar te maken voor fijnmazige distributie biedt dan uitkomst. Bij Van Dijk verzorgen wij een snelle overslag van goederen uit een grote bulk van transport. Hierbij kunnen wij het transport zelf indelen en ervoor zorgen dat uw goederen snel en efficiënt op bestemming geleverd kunnen worden. Dit doen we voor gepalletiseerde producten als wijn, tegels en electronica maar ook met industriële goederen met uitzonderlijke maten als machines en onderdelen.

Onze rail hubs zijn verspreid door het land (Italië en Nederland). Al deze hubs zijn voorzien van een crossdock centrum. Hierdoor zijn we in staat om ook de ‘last-mile’ van rail naar eindbestemming voor u te verzorgen. Haalt u liever de producten direct op bij één van onze hubs? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

 

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs spreken hun eigen taal (zowel Nederlands als Italiaans). Onze ervaring is dat dit ontzettend prettig werkt bij het transporteren van uw goederen. Het is makkelijker communiceren op locatie en zaken waar rekening mee gehouden moet worden tijdens transport wordt begrepen.

Onze chauffeurs zijn bekend met de routes die ze rijden. Ze rijden vaak een eigen ronde. Hierdoor zijn zij in staat snel te schakelen op momenten dat dit nodig is. Onze chauffeurs weten vaak exact waar de juiste goederen gelost moet worden. Hiermee worden veelvoorkomende fouten vermeden.

 

Marktkennis

Wij kennen de Italiaanse markt en de branches die een hoge afzet hebben richting de Nederlandse markt. Hierdoor zijn wij in staat om efficiënter transporten te verrichten wat een voordeel heeft op de prijs.

Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Eigen netwerk met railhubs

Eigen chauffeurs die de taal kennen

Snelle overslag mogelijk

Zelf afhalen mogelijk

Intermodaal transport

Dagelijks transport van en naar Italië

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here