Warehousing

Uw goederen tijdelijk of langdurig opslaan? Onze warehouses bieden uitkomst.

Van Dijk Intermodal Logistics heeft een eigen warehouse in Mortara (Italië) en Venray. Onze warehouses van ruim 6000 m2 zijn uitermate geschikt voor de op- en overslag van uw goederen. Beide loodsen zijn praktisch met het spoor verbonden. Dankzij onze warehouses bieden wij de mogelijkheid om uw goederen te ontvangen, te behandelen, op te slaan en (in kleinere partijen) te ditstribueren op ieder willekeurig moment. Op beide locaties beschikken wij over gekwalificeerde mensen die zorg dragen over uw goederen.

 

24-uurs levering

Onze warehouses bieden u de mogelijkheid om een deel van uw voorraad bij ons aan te leggen. Op deze manier kunnen wij uw goederen binnen 24 uur leveren op iedere willekeurige locatie in Nederland of Italië. Ook deze laatste kilometers worden zorgvuldig verrichten door onze eigen chauffeurs. Hiermee is uw opslag en transport in vertrouwde handen, onder één dak.

Aanvullende diensten warehousing

Naast opslag bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende ‘value added services’.

order picking

Heeft u meerdere goederen in ons warehouse staan? In opdracht kunnen wij goederen bundelen, gereed voor verzending maken en vervoeren naar ieder willekeurig adres.

ompakken

Moeten uw goederen omgepakt worden? Onze medewerkers zijn in staat uw goederen te voorzien van een nieuwe verpakking om deze vervolgens verder te distribueren.

etiketteren

Heeft u goederen die (opnieuw) voorzien moeten worden van een etiket? Wij kunnen uw goederen voorzien van de juiste etiketten voor verdere distributie.

behandeling van retourgoederen

Heeft u te maken met retourgoederen in Nederland of Italië? Wij kunnen uw goederen ophalen en direct in onze warehouses opnieuw gereed maken voor verzending.

Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Dagelijks transport van en naar Italië

24-uurs levering

de juiste zorg

Italië specialist

flexibiliteit

betrouwbare partner

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here